Logo
0770.239.703
Foraje Puturi Apa
Servicii foraje puturi apa si constructii case
Home Servicii foraje / constructii Constructii case si amenajari interioare

Constructii case si amenajari interioare

Review-uri 0.0 (0 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Descopera ce tip de casa este mai potrivita pentru tine: la rosu sau la cheie?

Constructia la cheie a unei case este un proces cuprinzator care este realizat de o firma specializata, cea pe care o angajezi. Visele de a avea propria casa sunt impartasite de multe familii, dar inca de la inceput trebuie sa te decizi daca doresti pentru familia ta o casa la rosu sau una la cheie.

Daca nu stii diferenta dintre cele doua tipuri de case, te voi ajuta sa intelegi ce iti putem oferi, ca si firma, in ambele situatii, astfel incat sa decizi care este cea mai potrivita pentru tine. De asemenea, iti vom explica avantajele unei case care ti se ofera intr-o stare gata de locuit?


Constructie de case la cheie sau la rosu - ce inseamna?


Procesul de investitii pentru construirea unei case incepe la selectarea unui design al casei . Trebuie sa tii cont de propriile cerinte, precum si de conditiile indicate in planul local de zonare. Dupa ce ai decis proiectarea si ai finalizat formalitatile oficiale, te vei confrunta cu alegerea unui sistem de constructie a casei . Poti paria, printre altele pentru constructia unei case la rosu, unde vei efectua multe lucrari singur sau cu participarea specialistilor angajati individual.

Cu toate acestea, daca doresti mai mult confort, firma noastra iti poate oferi o constructie la cheie, atunci cand o echipa de specialisti vor construi proprietatea. Ce inseamna sa construiesti o casa la cheie? Aceasta este o proprietate care este complet pregatita pentru ca tu sa incepi sa locuiesti in ea. In functie de optiunea selectata, constructia poate include chiar si mobilier de bucatarie, instalarea de aparate, iluminat sau dulapuri incorporate. Mai exact, specialistii nostri se vor ocupa de tot ceea ce tine de finisaje, gresie, faianta sau parchet. Nu trebuie sa faci nicio lucrare de constructie sau renovare pentru a incepe sa locuiesti impreuna cu familia ta intr-o astfel de casa.
Constructie de case la cheie - ce domeniu de activitate include?

In functie de varianta de constructie a casei la cheie pe care o alegi , este posibil sa primesti un serviciu usor diferit. Firma de constructie care se ocupa de un astfel de proces de constructie iti poate oferi una dintre cele trei versiuni ale finisajului:

 • de baza,
 • extins,
 • premium.


De asemenea, determina domeniul de activitate care va include construirea unei case la cheie . In versiunea de baza, poti conta cel mai adesea pe implementarea unor astfel de lucrari precum:

 • amplasarea etajelor
 • zugravirea peretilor
 • instalarea usilor interioare
 • instalarea alba a echipamentelor sanitare in baie sau toaleta
 • instalarea armaturilor de adancitura, de exemplu dulapurile
 • asamblarea mobilierului de bucatarie.


In urmatoarele optiuni, adica constructia casei la cheie intr-o versiune extinsa si premium , ai o selectie mai larga de materiale de finisare care vor fi utilizate de echipa de constructii si renovare, precum si o gama mai larga de servicii. De fapt, in versiunea premium, vei obtine o casa gata facuta in care iti aduci numai lucrurile personale - si te poti simti in sfarsit acasa.


Constructia casei la cheie - avantaje si dezavantaje


Ai de gand sa apelezi la firma noastra pentru a construi o casa la cheie , dar nu stii daca va fi decizia corecta? Poate ca va fi mai usor sa faci o astfel de alegere daca o sa compari avantajele si dezavantajele constructiei in aceasta optiune de finisare interioara.

Avantajele construirii unei case la cheie includ:

 • Timp mai scurt necesar pentru a finaliza intreaga investitie intr-o maniera cuprinzatoare - inseamna ca te vei muta mai repede in casa ta de vis.
 • Stii cum va arata locuinta si camerele inainte de a te muta .
 • Estimare exacta a costului construirii unei case la cheie
 • Problema sigurantei membrilor gospodariei - toate elementele de finisare, care sunt realizate si asamblate intr-o casa la cheie, sunt comandate de o echipa experimentata si au garantie
 • Nu este nevoie sa angajezi independent instalatori, electricieni, zidari, tencuieli, dulgheri, zugravi etc.
 • Posibilitatea de a castiga unele economii - companiile implicate in constructia si finisarea caselor la cheie pot conta pe reduceri mari la preturile materialelor de constructie si finisare si pot oferi un cost rezonabil al fortei de munca.

Deci, constructia de case la cheie are si dezavantaje ? Principalul este pretul unei astfel de investitii, cu 10-20% mai mare. Daca poti face tu o multime de lucrari de finisare, atunci ar trebui sa te gandesti sa faci singur acest tip de munca si sa alegi o casa la rosu. Vei economisi, dar trebuie sa ai si timp liber, nu numai pentru realizarea lucrarilor ramase, ci si pentru comandarea, planificarea, alegerea si cumpararea materialelor de finisare de care vei avea nevoie.

-
Doar in luna Aprilie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare