Logo
0770.239.703
Foraje Puturi Apa
Servicii foraje puturi apa si constructii case

Piloti forati

Review-uri 5.0 (2 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Pilotii forati te pot ajuta in numeroase lucrari de constructie! Descopera cand trebuie sa apelezi la noi!

Utilizarea tehnologiilor moderne este o garantie a performantei rapide si fara socuri in timpul lucrarilor de constructie pe care le realizam. Procesul eficient de construire a fundatiei se bazeaza adesea pe metoda pilotilor forati, elemente ce sunt extrem de utile in numeroase proiecte.


Pilotii forati- ce sunt?


Pilotii forati sunt elemente structurale pe care am ales sa le utilizam pe scara larga. Ei sunt un element frecvent al fundatiilor cladirilor ridicate pe motive de capacitate portanta redusa, necoezive sau pe o baza din plastic dur si servesc o fundatie stabila a structurii.

Pilonii forati sunt din beton armat. Acestia sunt realizati dintr-o structura de beton armata cu tije de otel, care sunt plasate in gauri special realizate cu un burghiu continuu. Ca si client, ai posibilitatea de a opta pentru piloti ce pot ajunge la o adancime de pana la 20 de metri, iar diametrul lor variaza de la 400 milimetri la 1200 milimetri.
Este important ca lungimea si sectiunea transversala a armaturii sa fie adaptate cerintelor dictate de proiectul tau, deci este bine sa folosesti serviciile companiei noastre, care ofera servicii profesionale in acest domeniu.

Tehnologia utilizata in timpul asamblarii consta in forare si betonare, care se desfasoara in doua faze separate. In timpul stivuirii se folosesc dispozitive sub forma de masini de stivuire echipate cu un cap rotativ, melc si alte echipamente necesare. In timpul gauririi, interiorul conductei este umplut cu beton, iar apoi arborele rezultat este intarit cu armaturi corespunzatoare.


Nu stii daca pilotii forati sunt ceea ce ai nevoie pentru proiectul tau?


Metoda de fundare, bazata pe pilotii forati pe care noi ti oferim, poate fi utilizata practic in toate tipurile de sol. Pilotii sunt folositi in soluri mixte, roci moi, pietris, lut si nisipuri. Acestia sunt utilizati in timpul asamblarii ecranelor acustice, acest tip de fundatie functionand bine cu sarcini cauzate de presiunea laterala a vantului.

Prin urmare, daca ai un proiect de realizare a unor structuri de poduri sau jonctiuni rutiere, pilotii forati oferiti de noi sunt exact ceea ce ai nevoie.

In concluzie, iti oferim o solutie ideala pentru crearea de fundatii adanci, ce se caracterizeaza prin durabilitate si rezistenta ridicate. Un alt avantaj al pilotilor de beton armat este costul investitiei relativ redus si timpul scurt de finalizare datorita tehnicii necomplicate.

Avantajul acestei metode de fundare este, de asemenea, impactul redus asupra mediului natural. Lipsa vibratiilor si socurilor, precum si nivelul scazut de zgomot generat in timpul lucrarilor de constructie permite utilizarea acestora in locuri in care este necesara o atentie speciala pentru ecologie.

-
Doar in luna Aprilie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(2 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (2 review-uri)
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Matei Iulian 26.03.2021
Excelent
Piloni de consolidificare
In urma constructiei unei locuinte cu subsol in Popesti-Leordeni am fost nevoit sa stabilesc constructia pe piloni de consolidare pentru a putea preveni daramarea malurilor si a mari soliditudinea locuintei. Ma declar multumit de serviciile primite in urma contractarii cu firma DanyRudy Logistic S.R.L. Recomand cu incredere!
Neamtu Catalin 26.03.2021
Excelent
Locuiesc intr-o zona slab consolidata in judetul Iasi, cu un pericol scazut de alunecare de teren, am apelat la firma de constructii DanyRudy Logistic S.R.L. o firma multi universala care m-au ajutat cu foratul pilonilor de consolidare(fundamente) foratul unui put de apa cu un debit constant care ma ajuta la alimentarea casei cu apa si ulterior cu constructia in sine a locuintei. Tin sa recomand, baietii sunt foarte bine organizati, muncitori si specializati in domeniul de lucru!

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare